onsdag den 28. december 2011

Min julegave..!!

Jeg var så heldig, at under træet, lå der 2 helt fænomenale bøger, til mig:
Jeg havde ønsket mig "homemade", men ironisk nok, er det nok den anden jeg bliver mest glad for. Der er SÅ mange lækre ting i.
Der var stof (som var klippet ud) og knapper med til tasken på forsiden, så den har jeg hygget mig med at sy i juledagene:



Og som man måske kan se på det nederste billede, så ønsker jeg mig rigtig meget en ny symaskine (Den skæve syning, som skulle havde været lige - men, som insisterede på, at blive ved med at være skæv og hakket, uanset hvor mange gange jeg pillede op og syede igen - ØV)...!

Glædelig jul fra mig til alle jer...!!!!! :D

Vi havde en helt fantastisk juleaften herhjemme, sammen med svigerfamilien, selvom træet var tyndt og ranglet (egen avl), der var alt for mange gaver :P og vi ikke kunne spise op..!! :)

Svigermors julegave......!

Ja det er jo en længere historie, hvor der både er indblandet Bilka, en badekåbe og kl. 23.00 fredag aften, så den vil jeg ikke komme nærmere ind på, udover at jeg sad fredag aften, d. 23. kl meget sent og temmelig tæt på midnat, og syede resten af hendes julegave:



Hun blev heldigvis glad for dem, og de stod allerede fint i hendes sofaer dagen efter. Det er altid dejligt når man kan se at folk bliver glade for det man laver til dem.

mandag den 19. december 2011

Jul på stjernen - eller omvendt..!!

Fik lidt kriller i fingrene igen, og desuden, stod symaskinen og brummede af mig, hver gang jeg gik forbi.. :)
Resultatet blev denne :

Synes den pynter så yndigt i sofaen, i disse juletider..

Katten skal vel også mærke, det er jul...?!

Igår havde jeg en rigtig dejlig KREAnita-dag.. Det er jo altid dejligt, at "få lov" (ikke altid det lige passer ind i resten af familiens planer) til at bruge nogle timer i sit krea-hjørne.. Men men, jeg har i et stykke tid gået og tænkt på at lave en lille pude til min søde kat, som ELSKER at ligge i vindueskarmen.. Så da Datteren, ville blive hjemme hos farmor og farfar, efter et, som altid, hyggeligt formiddagsvisit, og sønnike blev lagt i barnevognen, så jeg mit snit til at kravle i hjørnet.. :) Og hvad fandt jeg så i gemmerne?! Rodede lidt i en bærepose med stofrester, jeg har fået af min svigermor, og op af den, dukkede der sørme disse:

Fantastisk, tænkte jeg, og fik lyn-snart omsat nogle af disse 4-kanter til denne pude:
Den passer perfekt i vindueskarmen, mellem alle nisserne, (som katten ikke er helt tilfreds med, og på mystisk vis havner på gulvet flere gange om dagen) på hans faste ligge plads. Katten, som i øvrigt hedder Svante, er selvfølgelig, ganske vild med denne pude, men at tage billede af ham mens han sidder på den, ender sådan:

Ja ja, sådan kan det jo gå.. :)

lørdag den 17. december 2011

Blog-mødom er taget!!!

Så fik jeg taget hul, på min spritnye blog, oprettet helt af mig selv.. :)
Og jeg vil da lige lægge ud med, at vise julegaven til min søns aller mest ynglings-dagplejemor..




Jeg har lavet en sådan model, både til min datter, når hun er i børnehave, og til min søn, når han er i dagpleje. Derfor ved jeg, at Helle, som hun jo rigtig nok hedder, (læs: billeder) ønsker sig sådan en. Da hun så Bastian's (min søn) første dag han havde den med, blev hun både gul og grøn af misundelse. Og har flere gange nævnt, at hun har stået og kigget på den, og tænkt "Uhh, den ville være god at have". Derfor besluttede jeg, at det måtte være en glimragende julegave til hende. Håber hun bliver glad for den :)